8 листопада 2021 18:31

Сульшера звільнять з МЮ, якщо місце в топ-4 буде під загрозою. Результати в цій Лізі чемпіонів - причина відмови клубу від зміни тренера

Оле-Гуннар Сульшер поки залишається головним тренером "Манчестер Юнайтед", незважаючи на поразку від "Манчестер Сіті" (0:2) в матчі 11-го туру АПЛ.


ESPN з посиланням на джерела, близькі до 48-річного фахівця, стверджує, що керівництво "Юнайтед" сказало тренеру готуватися до гри проти "Уотфорда", яка відбудеться 20 листопада. Норвежець впевнений, що зможе змінити ситуацію в "МЮ".


Джерела, близькі до клубу, стверджують, що "Юнайтед" волів би зберегти Сульшера. Від цієї позиції відмовляться, якщо місце "МЮ" в топ-4 за підсумками сезону опиниться під загрозою.


За даними джерела, результати, які "МЮ" в цьому сезоні демонструє в Лізі чемпіонів, – основна причина, по якій Сульшер ще не звільнений.


Зараз манчестерський клуб посідає 6-е місце в таблиці Прем'єр-ліги. "Юнайтед" відстає від лідируючого "Челсі" на 9 очок, а від 4-го місця – на 5.


У Лізі чемпіонів "МЮ" після 4 матчів посідає 1-е місце в групі F, набравши 7 очок і випереджаючи "Вільярреал", у якого стільки ж балів, за додатковими показниками.