7 листопада 2021 09:55

Євген ЛЕВЧЕНКО: "Сподіваюся, американські інвестори виділять Шевченку гроші на посилення складу"

Колишній гравець збірної України Євген Левченко ексклюзивно для Meta-ratings.com.ua відреагував на чутки про те, що Андрій Шевченко найближчим часом стане головним тренером "Дженоа".


"Якщо підтвердиться інформація, що Шевченко приймає "Дженоа", для нього це буде цікавий челендж. Все-таки Андрій Миколайович говорив, що хоче вже попрацювати на клубному рівні. Для нього це буде хороша школа, хороший клубний досвід.


Звичайно, "Дженоа" не топ-клуб, але це один з найстаріших клубів в Італії, з історією. Але в будь-якому випадку для нього це важливий щабель в тренерській кар'єрі, адже він хотів бути в щоденному тренувальному процесі на клубному рівні.


Згоден, що турнірне становище і статус "Дженоа" не дозволяє міркувати про боротьбу за скудетто або медалі італійського чемпіонату. Але, думаю, що у Андрія Шевченка будуть якісь домовленості з керівництвом клубу на цей рахунок. Тим більше, що "Дженоа" купили американські інвестори, які, я сподіваюся, будуть готові виділяти гроші на посилення складу.


Не думаю, що, якщо "Дженоа" вилетить із серії а, клуб розірве з Шевченком контракт, адже вони підписують угоду мінімум на два роки. Значить, є домовленості, є план, заради якого вони запросили Шевченка і готові вкладати кошти в кадрове посилення. В іншому випадку, звичайно, ставити високі завдання буде складно".