5 листопада 2021 14:19

Преса Болгарії: "Кошмарний матч для ЦСКА!"

Луганська Зоря у вчорашньому матчі 4-го туру групового раунду Ліги конференцій переграла софійський ЦСКА (2:0). Болгарські ЗМІ страшенно розчаровані таким результатом протистояння, пише zbirna.com.


Топспорт


"ЦСКА програв Зорі в матчі Ліги конференцій", - сухо констатує Топспорт.


«Цілком нелогічний результат! ЦСКА повністю переграв Зорю, проте поступився в рахунку. Два м'ячі дуже недоречно влетіли у ворота болгарської команди наприкінці матчу, після того, як «червоні» створили низку небезпечних моментів.


Шахаб скористався помилкою захисника армійців та на 88-й хвилині забив перший м'яч для Зорі. У компенсований час вся болгарська команда кинулася вперед, і господарі впіймали Софію на контратаці. Кошмарний матч для ЦСКА!», – куди емоційніше додає видання.


Гол


«Кошмарне дежавю! Зоря знову виграла у ЦСКА», – журиться Гол.


«Як і в першому матчі в Софії (0:1), «червоні» більшу частину матчу у Запоріжжі домінували, але й цього разу залишили поле з опущеними головами. Армійці» прогаяли купу моментів, і, на жаль, програли з рахунком 0:2», – пише видання.


Sportal


«Скасований гол, гарна гра і безглузда поразка ЦСКА», – так описує подію Sportal.


«ЦСКА Софія вдруге програла луганській Зорі у груповому етапі Ліги конференцій. Українці виграли домашній матч у 4-му турі з рахунком 2:0 після пізніх голів Шахаба (87) та Сайядманеша (95). Поразка залишила «червоних» наприкінці групи з одним очком.


Практично протягом усього матчу підопічні Стойчо Младенова виглядали найкращою командою, а їхня перевага була особливо відчутною після перерви. Гол Кайседо на 66-й хвилині був скасований через офсайд, а Бай і Йомов упустили гарні моменти, не зумівши вразити ворота зблизька. Це призвело до сумної кінцівки, в якій груба помилка Лама призвела до першого голу українців. Він фактично і визначив переможця поєдинку», – зазначає болгарський портал.


Sportlive


"Зоря знову може радіти: груба помилка підкосила ЦСКА і залишила його на дні турнірної таблиці Ліги конференцій", - зазначає Sportlive.


«Як і два тижні тому «червоні» можуть серйозно засмутитись від цього результату, бо українці повели у рахунку, скориставшись єдиним своїм гольовим моментом.


На цей раз перемога прийшла до Зорі після грубої індивідуальної помилки центрального захисника Томаса Лама. На останніх секундах українці контратакували та подвоїли свою перевагу», – підсумовує Sportlive.