5 листопада 2021 10:27

Сергій НАГОРНЯК: "Вихід з групи для "Зорі" буде схожий на подвиг"

Підбити підсумки поєдинку групового раунду Ліги конференцій Зоря — ЦСКА (2:0) zbirna.com попросила колишнього півзахисника збірної України Сергія НАГОРНЯКА.


— Сергію Миколайовичу, Зоря у матчі з ЦСКА знову переконала, але знову перемогла. Клас, везіння, терпіння...

— Якщо згадувати обидва протистояння, то була абсолютно рівна гра. Проте луганці краще скористалися помилками суперника. Після пропущеного м'яча болгари відкрилися та одразу отримали другий м'яч. Все просто. Це була дуже важлива перемога для Зорі. Віктор Скрипник має великі проблеми зі складом. Поки що все складається непогано, але якщо так і триватиме, то буде дуже складно.


— Зорю зараз складно представників без представників Ірану?

- Справді. Ці виконавці розігралися не на жарт, забиває, віддають гольові передачі. Наразі це лідери колективу. У поєдинку з ЦСКА не було багато ключових виконавців. Той самий Шевченко, Назаріна, Кабаєв, Кочергін, Громов, Гладкий. Ми можемо лише здогадуватися про проблеми, але можливо, у Зорі серйозні внутрішні проблеми. У такій ситуації я дуже сумніваюся, що Віктор Скрипник продовжить контракт.


— У домашньому матчі з ЦСКА хвилині до 86-ї ви могли припустити, Зоря переможе у два м'ячі?

- Ні звичайно. Були нічия. Перший тайм взагалі без моментів. Усі вирішили індивідуальні дії Шахаба.

— Після великої поразки від Шахтаря команда Віктора Скрипника виграла вже п'ять матчів поспіль. Про що це каже?

— Впевнений, що футболісти, які виходять на поле, розуміють, які у них труднощі. Нічого поганого не можу сказати про софійське ЦСКА, але клас футболістів Зорі буде вищим.


— Ніча в Римі виявилася не на руку Зорею?

- Безперечно. У наступному матчі з Ромою луганчанам за хороших розкладів треба перемагати, що, самі розумієте, зробити буде дуже і дуже складно. Не думаю, що і Буде-Глімт упустить своє у матчі з ЦСКА, тоді Зорі треба буде ще перемагати і норвежців. Звідси й виходить, що вихід із групи команди Віктора Скрипника буде схожим на подвиг.


Сергій ДЕМ'ЯНЧУК


Фото - УАФ