3 листопада 2021 18:15

"Забрали стадіон і базу". Екс-власник "Олімпіка" Гельзін розкрив подробиці стану об'єктів клубу в самопроголошеній ДНР

Колишній власник донецького Олімпіка Владислав Гельзін розповів про стан бази і стадіону Олімпіка, які знаходяться в Донецьку.


Владислав Гельзін в ексклюзивному інтерв'ю для сайту FanDay.net поділився, що інфраструктура Олімпіка, яка залишилася на тимчасово окупованій території України в Донецьку зараз захоплена незаконними збройними формуваннями.

«Забрали наш стадіон, забрали нашу базу. Одне радує, що там зараз тренуються діти», - розповів Владислав Гельзін в інтерв'ю для сайту FanDay.net

Стадіон і база Олімпіка знаходяться в Ленінському районі міста Донецька в мікрорайоні Боссе, досить віддаленому від центральної частини столиці шахтарського краю.

Цей мікрорайон став сумно відомий після подій 22 січня 2015 року, коли незаконні збройні формування обстріляли тролейбус.

Попадання мінометного снаряда тоді забрало життя восьми осіб, понад десяток пасажирів і городян були поранені.

Владислав Гельзін був власником і президентом донецького Олімпіка з моменту заснування (2001 рік) і до літа 2021 року. Через конфлікт з УАФ і дискваліфікацією Гельзіна від футбольної діяльності, Олімпік знявся з Прем'єр-ліги на сезон 2021/2022, і заявив про свою подальшу участь в українській Першій лізі. Але вже з новим президентом і новими інвесторами.

На даний момент донецький Олімпік займає шосте місце в українській Першій лізі. Після 15 турів команда з Донецька змогла набрати 23 очки.