3 листопада 2021 15:53
1

Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: "Динамо" заслуговувало нічию в матчі з "Барселоною"

Екс-гравець "Динамо" Володимир Єзерський в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua прокоментував результат протистояння в Києві.


"На мій погляд, динамівці зіграли гідно з іспанським грандом, і нічия була б більш справедливим підсумком. Однак вкотре переконуєшся, що в Лізі чемпіонів дрібниць не буває, тут необхідно дорожити буквально кожним напівмоментом. Могли забивати Шапаренко, Вербич, Забарний, проте промахувалися, а ось юний Фаті свого шансу не упустив. Тому його трансферна ціна така вражаюча.


Упевнений, що саме поєдинки з командами топ-рівня допомагають переконатися, чого ти вартуєш насправді. Динамівці повинні звинувачувати тільки себе, що в міжсезоння не подбали про посилення атакувальної ланки. Не дивно, що у них тепер проблеми з результативністю.


Але надія вмирає останньою і будемо вірити, що в поєдинках, що залишилися, кияни таки заб'ють і постараються посісти третє місце у своїй групі".

для того,что бы играть вничью,нужно было забивать.С11 метров удар вышекрыши.С линии штрафной удар по самолетам.Всё.Какая ничья.Бить по воротам вот выход и иногда попадать.В прошлой игре Сидорчук 2 раза ударил по воротам и 2 гола.