1 листопада 2021 19:14
2

Олег МАТВЄЄВ: "Головна небезпека у "Барселони" йде від Депая"

"Динамо" і "Барселона" з'ясовуватимуть стосунки 2 листопада в четвертому турі групового раунду Ліги чемпіонів.


Екс-гравець киян Олег Матвєєв в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів, завдяки яким якостям господарі можуть дати бій іспанському гранду.


"Упевнений, в якій би спортивній формі не перебували футболісти "Барселони", вони не будуть зраджувати своєму фірмовому стилю з тотальним контролем м'яча. Хоча заради справедливості потрібно сказати, що останнім час каталонці залишилися без цілої групи провідних гравців і це не могло чи не позначитися негативно на малюнку гри. Але це, як кажуть, проблеми "Барселони", як і те, що вона в розпал сезону залишилася без головного тренер.


І динамівцям навіть десь пощастило, що їм доведеться битися з такою "Барселоною". Я бачив телетрансляції останніх матчів каталонців, як на власні очі два поєдинки киян з "Маріуполем" і була можливість переконатися, що цей суперник під силу киянам.


Динамівці Зараз на пристойному ходу, хоча, звичайно, важливо, щоб завтра не дивачили, а зіграли з максимальною концентрацією. Також дуже багато буде залежати від того, чи зуміють господарі нейтралізувати універсала іспанського клубу - Депая - гравця креативного, хитрого, з потужним ударом.

Я думаю, що динамівці не програють, що дозволить їм зберегти шанси на пропуск в єврокубкову весну".


Нагадаємо, що "Динамо" посідає у своїй групі четверте місце, набравши одне очко. У "Барселони" - на два очки більше вона третя.

"Главная опасность у "Барселоны" исходит от обсыканых за ранее игроков...
Спасибо, кэп.