1 листопада 2021 13:30

Вік-енд для футболістів збірної України: гольова передача Соболя, дубль Сидорчука й "1+1" Шапаренка

Минулий клубний вік-енд для футболістів збірної України, яких Олександр Петраков запросив на листопадові поєдинки національної команди, минув результативно. Передусім - для гравців, що виступають у вітчизняній першості. Але були й скромні легіонерські здобутки.


У суботу, 30 жовтня, у рамках 13-го туру чемпіонату Бельгії Едуард Соболь відзначився вирішальною гольовою передачею, яка допомогла його «Брюгге» на виїзді перемогти «Сент-Трюйден» - 2:1.


У 13-му турі Vbet Ліги «Динамо» на чужому полі обіграло «Маріуполь» - 3:2. У переможців два м’ячі на свій рахунок записав Сергій Сидорчук, а Микола Шапаренко відзначився голом та результативним пасом. Окрім цих двох футболістів, у складі киян у грі брали участь ще сім збірників: Георгій Бущан, Ілля Забарний, Олександр Караваєв, Віктор Циганков, Віталій Буяльський, Олександр Тимчик та Денис Гармаш.


В 11-му турі італійської Серії А «Аталанта» Руслана Маліновського на своєму полі розійшлася миром із «Лаціо» (2:2), а в 10-му турі першості Португалії «Бенфіка» Романа Яремчука на виїзді розділила очки з «Ешторілом» (1:1).


У неділю, 31 жовтня, у чемпіонаті Італії «Спеція» Віктора Коваленка поступилася на чужому полі «Фіорентині» з рахунком 0:3.


А у 13-му турі чемпіонату Чехії «Славія» Тараса Качараби на своєму стадіоні перемогла лідера першості «Вікторію» - 1:0.