1 листопада 2021 12:44
2

"Відреагували на якість гри". Стало відомо, чому "Маріуполь" не звільнив Остапа Маркевича

Ведучий "ТаТоТаке" Михайло Співаковський в ефірі нового випуску розповів, чому Остап Маркевич продовжує тренувати "Маріуполь", незважаючи на поразки від "Динамо".


"Наскільки я зрозумів, інвестори реагували не тільки на результат. Формулювання було на кшталт "налагодити ситуацію". Вони відреагували на якість гри. Йдеться про два матчі з "Динамо". І вони прийшли до рішення, що якість гри "Маріуполя" дуже гідна, що команда близька була до того, щоб відібрати очки у "Динамо".


У мене тільки одне питання до людей, які приймали це рішення. Я не проти Остапа Маркевича, я за певну послідовність. Якби на 91-й хвилині Буяльський і Циганков реалізували вихід 2 в 0, і рахунок би став 4:1, і через хвилину не відбувся б другий гол "Маріуполя", то чи можна було називати такий результат матчу гідним? І як два епізоди протягом однієї хвилини вирішили долю Остапа Маркевича?"- риторично запитав Співаковський.


Фото - ФК "Маріуполь"

Та хай тренує, більш бездарного тренера ще треба пошукати
Сам придумал эту историю про якобы увольнение Маркевича Джуниора и теперь ищет чем мотивировать то что его же вангование не сбылось