1 листопада 2021 09:27

Манчіні розкритикував суддівство в матчі "Рома" - "Мілан"

Захисник "Роми" Джанлука Манчіні після поразки від "Мілана" (1:2) у матчі 11-го туру чемпіонату Італії висловив невдоволення суддівством. Переможний гол россонері забили на 57-й хвилині з пенальті, який заробив Златан Ібрагімович.


"Ми поділяємо гнів тренера, всі бачили інцидент. Пенальті точно не було. Судді було сказано ще раз переглянути момент на VAR, але він все одно прийняв це рішення. Захисникам не можна грати агресивно, ми повинні стрибати, заклавши руки за спину, це не футбол. Потім наприкінці був явний пенальті, коли К'яер вдарив Пеллегріні по гомілці. Це фол, але VAR не втрутився. Судді приходять поговорити з нами, вони кажуть, що будьте обережні з порушеннями, і це змушує всіх нас, захисників, стрибати, як пінгвінів.


Я той, хто багато дивиться футбол. Вважаю, що 12 жовтих карток - це занадто багато для цієї гри. Подивіться на АПЛ, там би розсміялися, якби там було таке суддівство, особливо з цим пенальті. Я не хочу показувати неповагу до кого -небудь, але, чесно кажучи, це схоже на жарт", - наводить слова Манчіні DAZN.