30 жовтня 2021 09:50
1

"Додаткове джерело доходу для клубів і збірних середняків". Метревелі - про чемпіонат світу раз на два роки

Експерт програми Великий футбол Михайло Метревелі в дебатах з Віктором Вацком висловив свою думку з приводу пропозиції ФІФА проводити чемпіонат світу кожні два роки.


- Зараз футбольні організації та клуби хочуть заробляти гроші. Футбол вже перестав бути видом спорту, а перетворився на розважальний МедіаБізнес. ФІФА не хоче йти наприкінці і відставати від тенденцій великого бізнесу.


За підсумками ЧС 2014 ця організація заробила близько чотирьох з половиною мільярдів доларів. У 2018 році ФІФА заробила рекордні для себе п'ять і шість десятих мільярда. Організація залишає собі десять відсотків доходів, а решту поділяють між збірними та клубами, які делегують на турнір гравців.


Я в цьому бачу додаткове джерело доходу для клубів і збірних середняків. Якщо Україна гратиме на кожному такому форумі, то наша федерація зможе заробляти мало не щороку дуже хороші гроші і інвестувати їх у розвиток футболу в країні, - сказав Метревелі.


Фото - сайт телеканалів "Футбол 1/2/3"

Чем меньше будет в информ пространстве аналитиков и экспертов телеканала Фуфло тем лучше для общества . Пусть бы мнение этого штриха и оставалось на кротосайте. Он там за это зарплату получает