29 жовтня 2021 19:17

Олександр ХАЦКЕВИЧ: "Після того, з чим я зіткнувся в "Роторі", не знаю, чи розгляну пропозицію з Росії"

Колишній головний тренер "Ротора" Олександр Хацкевич зізнався, що двічі подумає, перш ніж прийняти пропозицію очолити будь-якої російський клуб.


Білоруський фахівець очолював Волгоградську команду з грудня 2019-го по березень 2021 року і не вважає той період роботи приємним досвідом.


«На даний момент я взяв для себе паузу до грудень. Звичайно, це я так планую, але все може помінятися в залежності від обставин. Після відходу з "Ротора" пропозиції були, але зараз я більш виважено підходжу до вибору клубу-тут головне не помилитися. Після того, як я зіткнувся в "Роторі", мені важко сказати, чи розгляну пропозицію з Росії.


Тепер я розумію, що в наступний раз треба дуже добре подумати, з ким ти будеш працювати і як будуть вибудовуватися ваші відносини. Тому що бувають випадки, коли люди, які знаходяться біля клубів, втручаються в твою роботу і попросту впливають на неї. Як було в тому ж "Роторі".


"Хімки"? К мені і до мого агента ніхто з цього клубу не звертався. Звичайно, будь-який питання можна розглянути. Найголовніше-це цілі, ідея і стратегія клуб. Якщо така пропозиція буде, подумаємо", — сказав Хацкевич в бесіді з кореспондентом Sport24 Арманом Навасардяном.