28 жовтня 2021 23:13

Тренер "Перемоги": "Після нападу сумських фанатів постраждало п'ять футболістів нашої команди"

Головний тренер "Перемоги" Сергій Воробей в ексклюзивному інтерв'ю Меta-ratings.com.ua прокоментував скандал, який виник у виїзному матчі його команди проти "Сум", що завершився нападом місцевих фанатів на гравців, тренерів і персонал "Перемоги".


"Фанати "Сум", які перебували на початку матчу за парканом, вже з середини першого тайму почали поводитися неадекватно: кидали пляшки в нашу штрафну, потім петарду, фаєр.


За підсумками нападу на нашу команду наприкінці матчу постраждало п'ять футболістів "Перемоги", які звернулися за медичною допомогою. У хлопців гематоми, побої. Мені теж дісталося. Отримав удари в гомілкову кістку і спину.


Чесно кажучи, вперше в кар'єрі зіткнувся з такою неадекватною поведінкою вболівальників. Буває, ультрас між собою воюють, але, щоб прорватися до поля, до технічної зони і там влаштувати бійку з газовим балончиком, з залізом в руках... Це нонсенс. Тому, звичайно, всі ми відчули стрес, від якого досі відходимо.


Я думаю, покарання повинні понести ті, хто організував все це, хто проривався на поле. Ці фанати вже в середині другого тайму ламали паркан і намагалися прорватися до поля.


Зрозуміло, що футбол - це протистояння, суперництво. Але воно має бути чесним, шанобливим один до одного і без агресії. Коли ж у гру втручаються треті сили, це ніяк не прикрашає наш футбол, за нього тоді стає соромно".