28 жовтня 2021 15:42

Пилип Будківський розповів про можливий перехід у "Ворсклу" і борги в "Десні"

Полтавська " Ворскла "націлена на підписання форварда чернігівської" Десни " Пилипа Будковського. За повідомленнями ЗМІ, полтавці готові вступити в контакт з гравцем і підписати його на правах вільного агента. Нагадаємо, що чинний контракт нападника з чернігівчанами закінчується 31 грудня 2021 року.


Для прояснення ситуації кореспондент Footboom зв'язався з самим гравцем.


"На даний момент конкретної розмови на цю тему не було, на контакт зі мною ніхто не виходив. Розмова була влітку, але дуже швидко все закінчилося, оскільки треба було в цьому контексті вирішувати фінансове питання, Безкоштовно мене відпускати тоді ніхто не хотів.


Чи приваблює мене варіант з "Ворсклою"? Звичайно, чому ні? Команда бореться за призові місця, відповідно, цей варіант мені цікавий.


Що стосується "Десни", то з приводу продовження контракту зі мною ніхто не розмовляв. Мій контракт діє до 31 грудня, хоча, по суті, до останнього туру, адже там вже всі роз'їжджаються по відпустках, а там буде видно. Поки я є гравцем "Десни", - зазначив Будковський.


Попутно була порушена тема фінансової ситуації в чернігівському клубі. Раніше, нагадаємо, головний тренер "Десни" Олександр Рябоконь повідомляв, що у чернігівчан є фінансові проблеми.


"Борги стали трохи менше, але все одно хорошого мало", - резюмував футболіст. Нагадаємо, Пилип Будковський перейшов в "Десну" з "Зорі" в січні 2020 року. Він зіграв за чернігівський клуб 41 матч, при цьому забив 11 голів.