28 жовтня 2021 13:15

"Я вже розумів, що це кінець фільму...". Агент - про зірваний трансфер Вітінью в "Бордо" і перехід в "Динамо"

Агент Костянтин Сосенко, який брав участь у трансфері вінгера Вітінью в "Динамо", в інтерв'ю Sportarena TV розповів про цей перехід.


- Спочатку переговори йшли "мляво". Спочатку "Динамо" запропонувало лише половину тієї суми, яку хотіли в "Атлетіко Паранаенсе". Ні хитко, ні валко все йшло. Потім з'явилося "Бордо", і я вже розумів, що це кінець фільму. Вітінью навіть попрощався з уболівальниками, але потім вплинув фінансовий фейр-плей.


Я зараз перебуваю в Бразилії, де зустрічався з агентом Вітінью. Він підтвердив, що вони вже про все домовилися з "Бордо", але в разі трансферу клуб би не пройшов фінансовий фейр-плей.


А потім ситуація з "Бордо" зірвалася і "Динамо" включилося по повній. Ігор Михайлович подзвонив. Це було десь 25 серпня, а 26-го стало зрозуміло, що Вітінью вилітає до Києва.


90% бразильських футболістів - вихідці з фавел, бідняки. Тому за рахунок футболу вони хочуть вирішити свої фінансові завдання в житті. І Вітінью - не виняток. Я завжди наголошую на тому, щоб мені з Бразилії не лише про футбольні якості гравців говорили, а й було розуміння їхнього менталітету, професіоналізму та націленості на реалізацію свого таланту. Вітінью в цьому плані дуже серйозний хлопець.


Я думаю, він залишить свій слід в "Динамо". А клуб згодом зможе на ньому непогано заробити.