27 жовтня 2021 16:26

Андрій САНIН: "З подивом прочитали слова Арендарука про борг "Маріуполя" перед ним. Якщо є питання, радимо звернутися в КДК, CAS"

Перший віце-президент "Маріуполя" Андрій Санін у своєму Facebook відреагував на слова Дениса Арендарука, який сказав, що Азовський клуб не виплатив йому зарплату за 2 місяці.


"У ряді інтернет-ЗМІ з'явилося інтерв'ю футболіста Дениса Арендарука, в якому він натякнув, що "Маріуполь" не до кінця з ним розрахувався по заробітній платі. Ми з великим подивом прочитали ці слова Дениса.


"Маріуполь" завжди чітко виконував і продовжує виконувати абсолютно всі свої фінансові зобов'язання як перед футболістами, тренерами і співробітниками клубу, так і суб'єктами господарських відносин.


Фінансова прозорість та економічна чесність – одні з головних принципів функціонування нашого клубу. Таких понять як "зарплата в конвертах", "сіра зарплата", "схеми", несплата податків для нас не існує.


Якщо ж у Дениса є якісь питання або претензії, то радимо йому звернутися в КДК УАФ, CAS або інші компетентні органи. Відповідно залишаємо за собою право на юридичне переслідування за наклеп", - написав Санін.


Фото - ФК «Марiуполь»