23 жовтня 2021 16:52

Артем БЕСЄДІН : "Чим більше часу проходить, тим краще стає "Динамо"

Нападник "Динамо" Артем Бесєдін розповів про своє відновлення, матч з "Барселоною" і Владислава Суперягу.


- Відновлення проходить за планом. Займаюся в залі з реабілітологом на базі "Динамо". З кожним днем збільшуємо навантаження. Все нормально. "Динамо" стає краще з кожним роком. У нас дуже хороший тренерський штаб з Луческу. Його слухають всі футболісти. Чим більше часу проходить, тим краще стає наша команда.

- Є різниця між "Барселоною" з Мессі і без нього?

- Звичайно, це дві різні команди.


- Сидорчук після матчу сказав, що вас дуже не вистачало на полі в атаці. Чого не вистачило "Динамо" для перемоги або хоча б нічийного результату?

- В атаці потрібно було грати трохи нахабніше, гостріше і впевненіше. Але це приходить з досвідом. У таких матчах, як з "Барсою" головне зіграти на нуль ззаду і використовувати свій момент. Ми пропустили один м'яч, загалом зіграли надійно. У нас теж були свої шанси. Потрібно не повторювати помилки. Наступний результат повинен бути позитивним.

- Що думаєш про майбутнє Супряги в "Динамо"?


- Потрібно поаплодувати Луческу. У цьому плані він дуже великий психолог. По собі знаю, що після таких матчів, як зі "Львовом", дуже важко. Коли м'яч не летить у порожні ворота. Але Луческу все одно дав Супрягі шанс. Це окрилює і дає психологічний підйом. За це великий плюс тренеру. А Владу потрібно додати в психологічному плані. Стати більш врівноваженим і заспокоїтися. Він не може забити, а нападника це завжди нервує. Потрібно просто реалізувати свій момент, а потім стане легше.