23 жовтня 2021 14:48

Артем БЕСЄДІН: "Я не люблю говорити про свої сильні ігрові якості. Нехай експерти кажуть, це їхня робота"

Форвард "Динамо" і збірної України Артем Бесєдін в ефірі Sportarena TV розповів про те, що допомогло йому пробитися у великий футбол.


- Максим Шацьких у своєму інтерв'ю сказав, що ти – один з кращих форвардів, з якими він грав або працював. Від нього була така фраза, що у тебе від природи немає нічого, але ти повністю сам себе створив своєю роботою.

- Кожен футболіст, щоб до чогось прийти, в дитинстві або на певному етапі відмовлявся від чогось. Моє дитинство в Харкові - це просто м'яч, футбольне поле і друзі. Ми з ними грали, а потім я ще приходив окремо і з батьком тренувався. Дивилися з ним якісь вправи на відео, а потім виходили повторювати їх у двір. Я жив у приватному будинку і у мене була така можливість.


Це просто щоденні тренування і футбол. Мені більше нічого не потрібно було. Думаю, це і зіграло певну роль. Так, я щось втратив, коли не ходив з пацанами гуляти, відмовлявся від чогось. Але це все зараз дає певні плоди.


У кожного футболіста своя історія, і я думаю, що більшість з них чимало всього вклали в дитинстві, щоб зараз грати на такому рівні в Лізі чемпіонів.


- Яка твоя найсильніша ігрова якість? Як на мене-гольове чуття.

- Я не люблю про себе говорити. Це краще у третьої особи запитати, нехай ця людина скаже. Он, експерти люблять всіх обговорювати. Нехай вони і кажуть, що добре, а що – погано. Це їхня робота.


- А як ти взагалі ставишся до хейту з боку вболівальників?

- Така у них робота. Але не важливо, що там добре, а що-погано. Важливо, щоб вони приходили на стадіон і вболівали за нас. Ми для них граємо.


- Наскільки я знаю, у тебе хороші стосунки з уболівальниками "Динамо".

- Так, не скаржуся.