23 жовтня 2021 13:02
1

Артем БЕСЄДІН: "Той, хто буде випробовувати мене на характер, - програє"

Форвард "Динамо" і збірної України Артем Бесєдін в ефірі Sportarena TV розповів, наскільки важко йому було пережити спочатку тривалу дискваліфікацію, а потім серйозну травму.


- За останні два роки у тебе багато чого сталося в житті – спочатку дискваліфікація, потім травма. Наскільки психологічно складно це пережити?

- Важко. Начебто пройшов рік, і я знову почав грати, але потім збірна, травма... Зараз я все аналізую, це дуже багато сил забирає в плані емоцій і психології. Ти за два роки півроку пограв і знову таке сталося. Але це - футбол, травматичний вид спорту. Від подібного ніхто не застрахований. Потрібно відновлюватися і швидше повертатися.


- У тебе немає відчуття, що життя випробовує тебе на характер, намагається зрозуміти, на що ти здатний?

- На що-що, а на характер мене точно немає сенсу випробовувати, тому що той, хто буде це робити, програє. Я знаю, що відновлюся, щоб не сталося, і все одно повернуся на футбольне поле! Це просто питання часу.


Зараз найголовніше - все зробити правильно, не поспішаючи. І я впевнений, що незабаром вийду на поле.


- Тобто, після таких випробувань думки про завершення кар'єри тебе не відвідували?

- З чого б це?


- Не кожен може відновитися після двох таких років…

- Ще й не після таких травм люди відновлювалися. В цей час головне розставити правильно пріоритети, весь час підтримувати себе у формі. Це основне.


- Після дискваліфікації ти став сильнішим. Після цієї травми ти повернешся взагалі «безсмертним»?

- Безсмертним - це такий собі вислів. Але хотілося б повернутися сильніше. Я зараз все для цього роблю, готую себе. Думаю, все буде добре.

Давай Тема выздоравливай и возвращайся ! А то совсем худо у нас в атаке.

Твой коллега по амплуа хоть и очень быстрый, но похоже с характером у него не сложилось, совсем растерял уверенность а тут без характера никак ...