23 жовтня 2021 11:13
1

Артем БЕСЄДІН: "Моя травма - не надто велика ціна за перемогу збірної України над шведами"

Форвард "Динамо" і збірної України Артем Бесєдін в ефірі Sportarena TV згадав про події того самого матчу Євро-2020 зі шведами, в якому він отримав важку травму.


- Той самий матч зі Швецією. Ніби як пройшли в наступний раунд, кращий результат в історії команди, але з іншого боку – твоя травма. Чи не занадто це велика ціна за такий тріумф?

- Думаю, не надто велика. Якщо точно знати, що не отримай я травму, ми б не пройшли в наступний раунд, десь було б легше. Але я також розумію, що в якійсь мірі допоміг.


Думав, що якби я не отримав цю травму, раптом ми б з великим рахунком виграли. Забили б ще два, наприклад. Могло бути зовсім інакше. Це така справа. Це необов'язково, що я отримав травму, їх гравцеві показали червону і ми через це перемогли. Ні, швидше за все, так і було, але... Інше вже тільки Богу відомо.


Я ж вважаю, що так і повинно було трапиться. Цього разу потрапив я... Минув час, зараз вже ні про що не шкодую – це футбол. Я ноги ніколи не прибирав і прибирати не збираюся навіть після такої травми, так як вважаю, що футболіст виходить на поле і не повинен прибирати ноги. Це гра, спорт. Тим більше що тобі платять за нього гроші.


- Ти дізнався, що команда пройшла шведів, коли був у роздягальні?

- Я сидів біля поля. Мене вивели з підтрибунки під руки, і я сів на лавку біля тренерів.


- Сили радіти були?

- Була порожнеча. Звичайно, в якомусь плані добре, що я отримав травму і ми виграли, але якби я її не отримав і ми програли... це було б подвійно прикро. І важче було б потім виходити з цієї ситуації. Добре, що все так завершилося. Я ні про що не шкодую.

вообще не нравился Беседин и особо уважения не вызывал. но его реакция на поле меня поразила. было видно, что ему все равно на травму - и главное победа команды. Артем, прости, что был к тебе предвзят! Мужик! жму руку! Жаль, что такой ценой! Скорейшего выздоровлния!!