23 жовтня 2021 08:33

Топ-клуби Європи спостерігають за ситуацією навколо півзахисника "Порту"

З моменту переходу з Колумбійського Хуніор Барранкілья в стан португальського Порту влітку 2019 року, Колумбійський фланговий півзахисник Луїс Діас взяв собі за правило забивати не менше 10 голів за "драконів" по ходу кожного сезону.


У свій дебютний футбольний рік в Європі талановитий виконавець атакуючого плану оформив 14 голів і 7 результативних передач, а через сезон зупинився на показнику в 11 результативних ударів і шести пасах.

На даний момент, на рахунку Луїса Діаса вже 7 голів і одна гольова передача в поточному сезоні, що робить його одним з найбільш ефективних гравців своєї позиції на субконтиненті.

Очевидно, що завдяки таким показникам здатний зайняти позицію на обох флангах гравець зацікавив європейські клуби, серед яких італійський журналіст Ніколо Скіра виділяє англійські Челсі і Ньюкасл, а також мюнхенську Баварію і мадридський Реал.

Кожна з цих команд вже запросила інформацію про 24-річного півзахисника, а агенту піні Захаві доручено почати переговори про трансфер з усіма бажаючими дістати футболіста.