22 жовтня 2021 23:11

Сергій ЛАВРИНЕНКО: "Якщо всі чекали від "Інгульця" боротьби за медалі - абсурд"

Фахівець в ефірі ТК Футбол 1/2/3 пред'явив претензії до своїх футболістів, визнавши наявні проблеми всередині команди:


"Що з командою? Мені б хотілося самому почути від хлопців. Потрібно розібратися всередині колективу, провести роботу над помилками. Нам нічого не залишається як більше працювати і готується до наступної гри.


У першому таймі все йшло за планом. Могли до 15-й хвилині вигравати 2:0, але пропущений м'яч у роздягальню психологічно надломив нас. У другому таймі складно було впізнати команду. Кожна помилка стала для нас фатальною.


У попередній грі Ворскла пробила чотири рази-забили три. Мабуть, рівень гравців Металіста-1925 дуже високий, якщо кожен момент вони реалізовують. А нам потрібно більше працювати".


Якщо ми не можемо виграти, значить щось не так. Ми готові до будь-якого рішення, яке прийме президент. Команда не показує того результату, на який розраховували.

Як вибиратися з кризи? Якщо у нас буде така можливість, будемо готуватися до наступної гри. Попереду ще достатньо ігор. Якщо всі чекали від Інгульця боротьби за медалі — абсурд. Наше поточне положення відображає реальний стан речей", - сказав Лавриненко.