13 жовтня 2021 08:41
5

Навіть домашня осічка з боснійцями не зачинила для України запасні двері від ФІФА та УЄФА на ЧС-2022

Збірна України не змогла виграти у Боснії і Герцеговини у Львові (1:1), чим суттєво ускладнила для себе головну мету відбору ЧС-2022 — посісти друге місце у своїй групі і поборотися за своє щастя на мундіалі в цікавому міні-турнірі, пише zbirna.com.


Нагадаємо, що до 10-ти команд, які фінішують у відборі зони УЄФА на других місцях у своїх групах, приєднуватимуться дві збірні з Ліги націй. Ці 12 колективів будуть розбиті на три квартети, а всередині кожного з них будуть розіграні ще три квитки у фінальну частину чемпіонату планети.

Тепер уже точно не все залежить від команди Олександра Петракова. Є кілька варіантів, які ви і самі без праці прорахуєте, дивлячись на графік.

Зауважимо тільки, що за великим рахунком, синьо-жовтим не так важливий результат матчу 9-го туру (ми його пропускаємо) Боснія і Герцеговина — Фінляндія, як обов'язкова перемога в Зениці над боснійцями 16 листопада. Плюс, звичайно, дуже бажано, щоб Франція не втратила мотивацію боротися в останньому турі проти фінів в Гельсінкі.


Мы обосрались ещё до Петракова.
Шева тоже молодец, оставил команду, но, всю ситуацию мы конечно не знаем....
Павелкам и прочим пидэргам из педерации отдельное спасибо!Эту суку позорную мечтаю увидеть на нарах!
Чешите грудь совковой лопатой!Второе место мы проиграли не вчера,а в идиотических ничьих с казахами и первом матче с финнами!Как можно было так относиться к ситуации на поле в тех матчах!В трёх подряд!Классной команде должно хватать одного случая наступа на грабли,у нас же свой аутентичный выбор на этой дорожке!Сейчас шансов на второе место -десять из ста,а выйти на ЧМ не более пяти!
Сховати
prof Bedocur, отбор мы проиграли в кабинетах УАФ. И нечего теперь сетовать...
Тушите свет … сливайте масло ..никто подарков делать не будет конечно