11 жовтня 2021 10:10

"Вийшов з дому і заплакав". Белламі розповів, чому покинув тренерський штаб "Андерлехта"

Колишній форвард збірної Уельсу Крейг Белламі розповів про проблеми, які у нього почалися, коли він працював в "Андерлехті". Валлієць зізнався, що знаходження далеко від сім'ї призвело до серйозних наслідків, через що у нього почалася депресія. Белламі очолював молодіжну команду "Андерлехта", працюючи разом з головним тренером основної команди Венсаном Компані.


"Я повернувся додому в серпні після передсезонки. У моєї дочки був перший день народження, ми влаштували вечірку. Але вона не розуміла, хто я. Простягав до неї руки, але вона не йшла до мене. Та й як інакше, якщо вона бачила мене всього 8-9 разів, і то я тоді був поруч з нею не більше одного дня. Мене просто не було в її житті.

Якщо я підходив до неї, вона відверталася. При цьому дочка реагувала на родичів. Я навіть не хотів до неї підходити, мені було соромно. Я вийшов з дому і почав плакати. Що я повинен був зробити? Чи втрачаю я рідних і близьких через футбол?

Мені дуже подобалося працювати з Компані. Все було здорово в перші шість місяців до того, як в березні почалася пандемія. Потім все змінилося. Під час Різдва в 2020 році у мене розвинулося почуття тривоги", — цитує Белламі Daily Mail.

У вересні 2021 року Белламі покинув "Андерлехт". Клуб пропонував йому трирічний контракт і перевів його на посаду помічника Компані. Але валлієць відхилив пропозицію і повернувся в Уельс.