10 жовтня 2021 14:18

Олег ШЕЛАЄВ: "Наші переграли фінів в опорній зоні"

Екс-півзахисник збірної України Олег Шелаєв в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua поділився своїми враженнями про дії наших гравців середньої зони в поєдинку в Гельсінкі.


«Якщо відштовхуватися від тієї кадрової обойми, що була в щодо Олександра Петракова, то наші півзахисники зіграли впевнено, особливо в опорній зоні. Вміло накривали суперників, досить чітко грали у відборі. І це, в першу чергу, їх заслуга, що українська збірна видала відмінний перший тайм, домігшись переваги в рахунок.


Я не можу сказати, що після перерви наші стали грати гірше, або , що Олександр Петраков дав установку відійти назад і, перш за все, подбати про надійність тилу. Швидше за все, просто фіни додали в та й українцям важливо було втримати переможний рахунок. Тому і не було в нашому арсеналі більше масованих атак. Але, з іншого сторони, якби не напівмомент у бомбардира господарів Теему Пуккі, то у них не було шансів врятуватися від поразки. Так що все справедливо.


Перемога в Гельсінкі підвищила шанси української збірної на завоювання другого місця в групі, проте розслаблятися не варто: 12 жовтня у Львові потрібно обов'язково перемагати головного конкурента — футболістів Боснії і Герцеговини».


Фото: Footboom