9 жовтня 2021 15:19

Азар покинув розташування збірної Бельгії через травму

Збірна Бельгії в півфінальному поєдинку Ліги націй УЄФА проти Франції примудрилася поступитися право участь у фіналі (2:3), виграючи по ходу зустрічі з рахунком 2:0.


На жаль, для Роберто Мартінеса, його команда не тільки зазнала прикрої поразки, але і була змушена змиритися з пошкодженням у форварда Едена Азара, для якого гра передчасно завершилася на 74-й хвилині.

Всупереч надіям тренерського штабу "червоних дияволів", стан форварда не дозволяє йому брати подальшу участь у роботі з колективом при підготовці до матчу за третє місце проти Італії.

Як підсумок, Азар був вимушено відправлений назад в Мадрид, де тепер йому належить пройти поглиблене медичне обстеження, покликане остаточно визначити терміни його відновлення.

Як відзначають лікарі збірної Бельгії, найбільш вірогідною причиною дискомфорту футболіста є м'язове пошкодження, яке навряд чи залишить Едена на довгий термін без ігрової практики, що особливо цікавить українського вболівальника в контексті майбутньої гри мадридського Реала проти донецького Шахтаря в рамках Ліги чемпіонів УЄФА.