7 жовтня 2021 21:33

Збірна України благополучно прибула в Гельсінкі

Переліт чартерного літака збірної України тривав 2 години 15 хвилин. Приземлившись в аеропорту Гельсінкі, синьо-жовті мали пристойну пішу прогулянку коридорами велетенського терміналу.


Спочатку хвилин 10 забрала дорога від пасажирського «рукава» до пункту паспортного та вакцинаційного контролю. Успішно пройшовши цю процедуру, українська делегація доволі швидко отримала багаж і знову подолала чималу дистанцію до місця паркування автобуса. Дехто із гравців жартував, що команда ледь не отримала незаплановане вечірнє тренування у вигляді довгого променаду під дахом.

Далі вже їхали автобусом: дорога до готелю Crowne Plaza зайняла близько 25-ти хвилин. Поселившись в апартаментах, українці одразу ж вирушили на вечерю, а після неї — відпочивати.

Наступні події чекають на синьо-жовтих уже завтра. О 18.30 за місцевим часом, що ідентичний київському, в. о. головного тренера Олександр Петраков та один із гравців команди зустрінуться з представниками засобів масової інформації (крім живого спілкування в залі, УАФ організує традиційний Zoom для українських медіа, які не змогли дістатися закордоння). А о 19.00 розпочнеться тренування збірної України на полі Олімпійського стадіону Гельсінкі, перші 15 хвилин якого традиційно будуть відкритими для ЗМІ.

Фото - УАФ