7 жовтня 2021 14:26

Селюк - про інтерес до Туре: "У Яя контракт з “Ахматом". На даний момент він не планує йти"

Футбольний агент Дмитро Селюк, який представляє інтереси тренера "Ахмата" Яя Туре, прокоментував інформацію про інтерес до івуарійця з боку інших клубів.


Раніше Туре в Твіттері написав, що "Барселона" завжди і в будь-який час може розраховувати на нього, якщо він їй знадобиться. Сьогодні з'явилася інформація, що колишній футболіст каталонців запропонований на посаду головного тренера румунського "Сепсі".


"По-перше, Яя нікому нічого не пропонував. По-друге, у нього є контракт з "Ахматом". Те, що різні клуби після твіту з "Барселоною" стали проявляти інтерес до Туре як до головного тренера, нормально. Багато клубів хочуть собі хорошого тренера. Яя реально хороший тренер, але він точно себе нікуди не пропонує. Йому ніколи пропонувати себе. Він - асистент у Талалаєва в "Ахматі".


Безумовно, є розмови, клуби самі дають в пресу інформацію про це. Але у Яя контракт з "Ахматом" і його все влаштовує. Звичайно, в разі хорошої пропозиції як головному тренеру для Туре можливі варіанти. Але зараз у нього контракт, йому все подобається в Грозному. Він хоче закінчити два місяці в чемпіонаті, а далі - життя покаже. Але на даний момент Яя нікуди не планує йти", - сказав Селюк в бесіді з кореспондентом Sport24 Денисом Ніколаєвим.


Фото - ФК "Олимпик"