4 жовтня 2021 11:43
3

Михайло МЕТРЕВЕЛI: "Це комплімент, що Нагельсманн віддав "Динамо" 10-е місце в Бундеслізі"

Експерт ТК " Футбол "Михайло Метревелі прокоментував поразку "Динамо" від "Баварії".


"Шериф вже показав, що очки можна взяти у будь-якої команди, тому Динамо ще не факт, що не виграє всі матчі, що залишилися в групі. Динамо можна за багато критикувати за гру проти Баварії і за втрату м'яча на власній половині поле, і за відсутність пресингу, при чому це не тільки в цій грі. В принципі Динамо ще поки не перебудувалося на новий лад у футболі і тиск пресингу, не кажучи вже про контрпресинг, поки ще будується в цих компонентах.


Це комплімент, що Нагельсманн віддав 10 місце в Бундеслізі Динамо, але, є одне але, Динамо мені сподобалося все-таки, що намагалося грати сміливо і навіть сміливіше, ніж проти Шахтаря в Суперкубку. При цьому команда не програла 0:7 – це я вважаю позитив. Луческу не міг дев'яносто хвилин стояти в три ешелони і т. д. Динамо ще далеко від досконалої гри в Лізі чемпіонів. Шахтар - це команда на рівень вище, злагодженіше і т.д. і довго готується до такої гри".


Фото: ТК "Футбол 1/Футбол 2/Футбол 3"

10 место в бундеслиге - это реальная оценка игры Динамо в Мюнхене. Только надо заметить, что это была не типичная игра Динамо. Это был полнейший провал. Такого количества собственных ошибок в одной игре я не припомню. Все сыграли на уровне кенжоры.
Могу понять ахметовские медиаресурсы , которые цитируют этого крота и считаются с его мнением. Но не могу найти объяснений зачем умозаключения этого чудака надо болельщикам Динамо
Сховати
tori4, о врагах надо знать все.