3 жовтня 2021 17:14
1

Юрій ВIРТ: "хотілося, звичайно, поліпшити якість гри, але на такому полі це дуже складно"

Головний тренер "Вереса" Юрій Вірт прокоментував нічию в матчі з "Олександрією" (0:0).


- Бойова гра. Грали проти хорошої команди, яка йде на 5-му місці, показує дуже хороший результат і гру. Коли ми приїхали, то побачили газон, на якому нам належало грати. Стало зрозуміло, що м'яч, напевно, більше буде вгорі, ніж внизу.


Навіть зробити 4-5 передач на такому полі дуже складно. Десь спрощували, було більше вертикальних передач. Я думаю, що ми заслужили нічию. Кожне набране очко для нас плюс. Трохи було моментів, могли як забити, так і пропустити. У деяких епізодах за нас зіграла поперечина, воротар виручив.

Задоволений ставленням футболістів. Але хотілося, звичайно, поліпшити якість гри, але на такому полі дуже складно.


Тим більше, що у нас були проблеми. Вилетіли два опорних півзахисника, для нас це втрата, вийшли нові футболісти. Хочу повторити, що одним очок Я задоволений.


- Більшість моментів у "Вереса" сьогодні були зі стандартних положень. За такою грою це могло вирішити долю зустрічі?


— Однозначно. Ми багато працює над стандартними положеннями, приділяємо їм багато часу. І у нас непогано виходить. Хотілося б, щоб вони були небезпечними, але сьогодні ми їх не забили. У такій грі все вирішує один гол. Зі стандарту або після атаки.


Слава богу, що не пропустили, але те, що не забили — теж прикро. Хоча не можу сказати, що у нас було багато моментів.


- Наскільки заміни вплинули на гру?


- Вони посилили, дійсно. Добре вийшли всі футболісти. Команда в кінці додала, але десь не вистачало майстерності, фортуни. Хоча нам гріх скаржитися, бо на останніх секундах могли пропустити.


Провалювалася опорна зона, але на сьогоднішній день у нас жодного футболіста, який міг би туди вийти на заміну. У нас серйозну травму отримав Галь. Ми розмовляли, що якщо знайдемо вільного агента на цю позицію, то заявимо його, тому що у нас там проблеми зараз, — сказав Вірт.

Зато всі наші грали! Українці! Ура!!!!! Ну, майже...Латвієць якийсь приплутався.... Один.Геть легіонерів!Дайош НАШ футбол.....Дуже сіро, зате по нашому.....)))))