3 жовтня 2021 16:35

"Або я дебіл, або в математиці помінялися правила". Молдавський тренер розкритикував суддів після матчу з "Шерифом"

Головний тренер "Мілсамі" Сергій Дубровін розкритикував суддів після домашнього матчу 13-го туру чемпіонату Молдови, в якому його команда програла "Шерифу" з рахунком 0:1.


У другому таймі на полі сталася бійка між футболістами, за підсумками якої з поля був вилучений гравець "Шерифа" Едмонд Аддо. Все почалося з того, що гравець "Мілсами" Ігор Ламбарський, який раніше виступав у Росії за "Краснодар", " Нижній Новгород " та інші команди, два рази вдарив по ногах футболіста "Шериф". Ганський півзахисник не втримався і у відповідь вдарив суперника ліктем, а той повалився на землю, тримаючись за обличчя.


"Там був фол, але розпускати руки теж не можна. Так, наш гравець вдарив ззаду по ногах, але це футбольний момент, за це він отримав жовту. Але не бити ж у відповідь ліктем..." - сказав після матчу головний тренер "Мілсамі".


"У мене інше питання - до математиків зі свистками. Цей конфлікт розбирався 4 хвилини-суддя навіть кілька разів піднімав руку і показував, що він засік час. Ще були 3 або 4 заміни. А в підсумку суддя дає 3 додаткові хвилини. Або я дебіл, або помінялися правила в математиці, і судді повинні віднімати від суми доданок. Ось це для мене незрозуміло", - уклав Дубровін.