2 жовтня 2021 16:45

Маркос АНТОНIО: "Недільний матч проти "Динамо" не буде схожий на гру за Суперкубок"

Завтра в Києві на НСК Олімпійський в центральному поєдинку 10-го туру зійдуться українські гранди Динамо і Шахтар. Про підготовку «гірників» до найважливішого матчу прес-службі донецької команди розповів півзахисник Маркос Антоніо.


«Ми знаємо, що матч буде дуже важким, і підготуємося, як можна краще. Ми хочемо провести хороший матч і перемогти. Це дуже важливо в контексті боротьби за чемпіонство.


У нас не так багато часу між матчами для відновлення і підготовку до наступної гри. Але ми підлаштовуємось під календар і намагаємося підходити до кожного поєдинку в найкращих кондиціях. Головне - психологічно ми повністю готові.


Ми добре підготувалися до матчу за Суперкубок. Були на високому рівні, як тактично, так і фізично. Команда проявила свої найкращі якості і змогла виграти. Цей трофей додав нам впевненості. При цьому я не вважаю, що недільний матч буде схожий на гру за Суперкубок. Кожна зустріч відрізняється і має свої нюанси. Динамо врахує помилки і, напевно, буде сильніше. Але і ми будемо готуватися і зробимо все, щоб перемогти », - сказав Маркос Антоніо.

Відзначимо, що завтрашній матч першості країни між Динамо і Шахтарем почнеться о 19.30.