2 жовтня 2021 11:19

Андрес Іньєста: "Я хотів би повернутися в "Барселону"

Колишній футболіст "Барселони" Андрес Іньєста, який в даний момент виступає за японську команду "Віссел Кобе", заявив, що хотів би одного разу повернутися в каталонський клуб.


"Кожна гра за "Барселону" була іспитом, який необхідно здати. У кожному матчі потрібно було пристосовуватися до навколишнього середовища, підлаштовуватися під стиль суперника, але при цьому завжди зберігати основу.

"Барселона" завжди виділялася тим, що є командою, яка хоче отримати м'яч і утримувати його. За часів Гвардіоли футбол в глобальному плані не змінився, при цьому інші команди орієнтувалися на нас і намагалися вчитися. Я завжди буду бачити "Барселону" з кращого боку, так як як і раніше бачу в ній зовсім іншу команду. З тих пір багато чого змінилося, але залишилася ідея, концепція. Попереду будуть і хороші періоди, і погані, як було завжди, але особисто я не люблю порівнювати різні періоди в історії команди.

Хотів би я повернутися на "Камп Ноу"? Так, хотів би, тому що в цьому клубі я провів більше років, ніж де-небудь ще. Невідомо, що трапиться в майбутньому, в якій ролі я можу повернутися, і хто буде біля керма клубу. Існує занадто багато факторів, щоб робити прогнози, але якщо ви питаєте, чи хочу я повернутися, — так", — цитує Іньєсту BBC.