2 жовтня 2021 08:00

Михайло Кополовець про Леоненка: "Цей володар прямого ефіру постійно ображає гравців і тренерів"

Колишній спортивний директор «Миная "Михайло Кополовець розповів Tribuna.com про свою словесну перепалку з експертом "Великого футболу" Віктором Леоненком.


"Я дуже добре ставлюся до критики, коли це роблять адекватні люди. Але коли мене критикує людина, яка систематично ображає футболістів і негарно виражається... Він вже взявся за мене, згадав моє прізвище в прямому ефірі, тому що йому вже нема до кого чіплятися. Цей володар прямого ефіру постійно ображає.

Він сказав, що таку людину як я, не можна підпускати до стадіону. Ти ж людина, яка сидить в прямому ефірі... Чому я не йду на прямі ефіри і програми? Тому що я не вмію красиво говорити з людьми в прямому ефірі, я говорю негарно, на суржику. Я ніколи не буду на програмах. Але якщо ти вже пішов туди, то повинен вести себе солідно, а ти ображаєш футболістів і тренерів. Даєш образливі клички: чайник, дерев'яний і т. д.

І коли він таке говорить по відношенню до мене, то, звичайно, буде ответка. Він передав мої слова після матчу "Рух" - "Динамо" (0:2), Коли я сказав, що львів'янам треба було грати жорсткіше. Так і є. Я пам'ятаю, як ми грали з "Динамо" вдома. Я відштовхуюся від матчів "Карпат" з киянами. Я виходив на ці матчі на межі самопожертви. Це були не матчі, а війна. Тільки так можна відібрати очки у такої команди. Ось що я мав на увазі. Я ні в якому разі не закликав до травм. Але Леоненко повинен розуміти, що в таких матчах бувають і травми, тому що це футбол. Виграти у "Динамо" без боротьби і травм - неможливо. Це все, що я хотів сказати.

Коли він мене починає ображати, я не буду мовчати. Так, я емоційно висловився, але він заслужив такі слова", – сказав Кополовець.