29 вересня 2021 16:28
1

МАРЛОН: "Інтеру" пощастило"

Захисник донецького «Шахтаря» Марлон прокоментував нічию з міланським «Інтером» (0:0) у 2-му турі групового етапу Ліги чемпіонів.


– Марлоне, як уважаєш, чи рівним був матч?
– Гадаю, ми заслуговували більшого. Провели гарну гру, гідно себе виявляли і з м'ячем, і без, створили багато моментів. Лишається дещо гіркий присмак, адже могли й перемогти, проте зараз слід підняти голову та сконцентруватися на наступній грі.


– Усі билися й працювали як один механізм?
– Не тільки зараз, а й у інших поєдинках. Ми проводимо гідні матчі й домагаємось позитивних результатів. Хоча, звісно, прагнемо завжди вигравати – і тренер цього чекає, і ми! Продовжуватимемо так і далі й перемагатимемо в наступних матчах.


– Було багато моментів. Що з реалізацією?
– Так трапляється у футболі. Гадаю, «Інтеру» також трохи пощастило: подача, удар – і центральний захисник суперника вибиває м'яч фактично з лінії. Ми дещо невдоволені результатом, тому що грали чудово.


– Протягом останніх 10 хвилин трохи підсіли. Андрій Пятов наприкінці виручив?
– Саме так! У нас відмінні воротарі – Пятов, Трубін, Шевченко. Хлопці справді дуже допомагають. Команда грала добре, Андрій також провів відмінний поєдинок: коли було потрібно, його було видно. І ось так – як один механізм, з єдиною ідеєю – ми повинні грати й перемагати.


– У «Шахтаря» й «Інтера» однакова кількість очок. Група буде непередбачуваною до самого кінця?
– Гадаю, нас здивує кінцевий результат. Сподіваюсь, «Шахтар» залишиться.


– Сил моральних і фізичних на «Динамо» вдосталь?
– Безсумнівно! У класико ми завжди знаходимо в собі сили, навіть якщо їх трохи лишилось. Працюватимемо на тренуваннях і готуватимемось до цієї великої гри.

Очень грязный футболист