27 вересня 2021 14:09

"МЮ треба прибрати Сульшера і покликати Конте або Зідана. "Челсі" позбувся Лампарда і взяв Тухеля - і дивіться на результат". Агбонлахор про тренера

Колишній форвард "Астон Вілли" Габріель Агбонлахор вважає, що "Манчестер Юнайтед" повинен запросити іншого тренера замість Оле-Гуннара Сульшера.


"Якби я був на місці [босів] МЮ зараз... "Челсі" зробив це з Лампардом. Вони позбулися його, що було важко зробити, тому що він легенда клубу. Але вони позбулися Лампарда і взяли Тухеля – і подивіться, що з цього вийшло.

"Манчестер Юнайтед" треба прибрати Оле. Дати йому посаду десь в керівництві і взяти Конте, який краще розкриє цих футболістів.

Навіть якщо взяти рішення Сульшера по ходу матчів: Харрі Магуайр кульгав хвилин десять, перш ніж Оле замінив його. Великі тренери відразу прибирають гравців з поля, якщо помічають, що вони не дуже добре рухаються.

Потрібен гол - і він в останні десять хвилин випускає Кавані, який грав не так багато в цьому сезоні. Є ж Лінгард, який забив "Вест Хему", є Санчо, за якого віддали 70 мільйонів фунтів. Думаю, багато рішень Олі були далекі від досконалості.

МЮ зараз потрібно стиснути зуби і покликати Конте, Зідана – тренера, який дістане все найкраще з цих гравців", – сказав Агбонлахор.

МЮ поступився "Астон Віллі" (0:1) в 6-му турі АПЛ.