22 вересня 2021 11:09

Андрес Іньєста: "Впевнений, Хаві готовий тренувати "Барселону"

Легенда "Барселони" Андрес Іньєста зізнався, що бачить свого колишнього товариша по команді Хаві в ролі майбутнього тренера каталонців.


- Чи готовий Хаві тренувати "Барселону"? Я думаю, що так. Якщо ви запитаєте мене, чи представляю Я Хаві на лавці запасних в "Барсі". Перш за все тому, що він готувався і здатний на це. Упевнений, що він зможе прийняти цей виклик, — сказав Іньєста.

Хавбек японського "Віссел Кобе" також розповів про можливість самому стати тренером і повернутися в "Барселону" в новій якості.

- Бувають дні, коли я думаю, що хочу стати тренером. Поки я футболіст, мені складно про це думати. Я хотів би залишатися на зв'язку з футболом, тому що це моє життя. Так було завжди, і я сподіваюся, що так буде і далі, але в іншій формі. Зрозуміло, що я хотів би повернутися в "Барсу". Але не тому, що я грав там або через своє ім'я, а для того, щоб бути корисним і мати можливість допомогти "Барсі". Я б хотів цього, - зазначив іспанець.

Раніше повідомлялося, що Хаві, який очолює катарський клуб "Аль-Садд", а також головний тренер збірної Бельгії Роберто Мартінес претендують на пост головного тренера "Барселони". Зараз синьо-гранатових очолює Роналд Куман.