22 вересня 2021 09:46

Олександр РЯБОКОНЬ: "Від цього арбітра ніколи нічого доброго не чекав. Єдиний такий суддя в Україні"

Головний тренер "Десни" Олександр Рябоконь прокоментував виліт своєї команди з Кубка України. В 1/16 фіналу "Десна" програла в Харкові "Металісту" з рахунком 1:2.


- Була кубкова гра, суперник виявився наполегливішим і цілком заслужено пройшов до наступного раунду.

- Вийшло так, що в другому таймі ви випустили основних футболістів, і після цього команда пропустила два м'ячі. Не бачите в цьому якогось парадоксу? Ці футболісти були менш мотивовані або просто не увійшли в гру?
- Програвали єдиноборства. У суперника заміни виявилися набагато продуктивніше, у "Металіста" загострилася гра, особливо в атаці. Танчик тут просто розірвав правий фланг.

— Тоді питання до Картушову?
- Ну, Картушов десь йому (Танчику. — Прима. ред.) допомагав, в тому числі.

- Як вам перший англієць в історії українського футболу Кадім Харріс, який зрівняв рахунок?
- Він забив, значить, напевно, вже виправдовує свою появу.

- Зізнайтеся чесно, пенальті і червону картку сьогодні чекали?
- Міг поставити у ворота "Металіста", я вважаю. За гру рукою.

- За рахунку 0: 1?
— Да. Від цього арбітра я ніколи нічого доброго не чекав. Це єдиний, напевно, такий суддя в Україні, від якого постійно чекаєш якогось незрозумілого ставлення, особливо після нашої останньої гри минулого сезону з "Маріуполем". Тоді він показав нам на рівному місці дві червоні картки, тому даному арбітру я абсолютно не довіряю і нічого хорошого від нього не очікував. Але це ніяк не стосується "Металіста". "Металіст", ще раз підкреслю, у другому таймі виглядав дуже добре і заслужено переміг.