22 вересня 2021 08:24

Андрій ВОРОБЕЙ: "Динамо" - відмінний подразник для "гірників", щоб прокинутися"

22 вересня на НСК «Олімпійський» в матчі за Суперкубок України зійдуться київське «Динамо» і донецький «Шахтар». Зараз рахунок цих протистоянь — 8:5 на користь «Біло-синіх». Напередодні чергової зустрічі вітчизняних грандів сайт bookmaker-ratings.com.ua поставив однакові питання футбольним людям, чиї симпатії будуть на боці однієї з команд. З боку «Шахтаря» респондентом виступив Андрій Воробей.


— У майбутньому матчі за Суперкубок України вболівальники можуть очікувати на класний футбол від двох найкращих команд країни?

— Гадаю, що так. Ризикну припустити, що матч вийде видовищним. Так, «Шахтар» поки в пошуку своєї найкращої гри, проте підопічні Роберто Де Дзербі в нинішньому сезоні показали, що вміють і люблять атакувати. А «Динамо» непогано виглядає за Мірчі Луческу. Тому я не бачу підстав говорити про те, що буде нудний футбол.

— Чи буде в цьому поєдинку серія пенальті?

— Думаю, що все вирішиться в основний час.

— Яким буде ваш прогноз?

— Ставлю на мінімальну перемогу «Шахтаря» — 2:1.

— Чому «Шахтар» має перемогти?

— Хоча б тому, щоб реабілітуватися за поразку від «Шерифа» в Лізі чемпіонів. Це був холодний душ для наставника і команди. «Динамо» — відмінний подразник для «Гірників», щоб прокинутися. Тим паче, на кону — трофей.