20 вересня 2021 13:18

Михайло МЕТРЕВЕЛI: "Динамо" могло зіграти з "Бенфікою" більш агресивно, більш весело і цікаво в атаці - я відчуваю в команді такий потенціал"

Експерт програми Великий футбол Михайло Метревелі поділився своєю думкою про матч Динамо-Бенфіка (0: 0).


- Враховуючи останні результати взагалі в нашому вітчизняному футболі включаючи і національну збірну, і клубні змагання в Європі, то, звичайно ж, цей результат однозначно позитивний з точки зору набраного навіть одного бала – це вже добре. Що стосується гри - це в будь-якому випадку добре. Сьогодні рівень Бенфіки однозначно вище і не тільки по Transfermarket. Якщо команда у себе вдома, в першій грі Ліги чемпіонів, всією командою обороняється, більшу частину ігрового часу-звичайно ж не можна говорити, що ці команди на рівних.


Звичайно, Бенфіка - лідер рейтингу, вони вищі, ніж Динамо однозначно, тому киянам було важко. Єдиний шанс набрати очки-це було саме закритися і грати в такій манеру, а те, що Динамо могло зіграти більш агресивно, більш весело і цікаво в атаці – я відчуваю в команді такий потенціал є, але Містер Луческу в цій грі трішечки перестрахувався.


Фото-офіційний сайт ТК "Футбол 1 / Футбол 2 / Футбол 3"