19 вересня 2021 12:39

"Вони повинні були цілувати землю, по якій я ходив". Метарацці - про фанатів, які засудили його після удару Зідана

Колишній захисник "Інтера" і збірної Італії Марко Матерацці розповів, що сказав Зінедіну Зідану у фіналі Чемпіонату Світу 2006 року, після чого француз вдарив італійця головою і був вилучений з поля. Фанати збірної Італії не підтримали Матерацці.


- Напевно багатьох досі мучить питання, що ти тоді сказав Зідану у фіналі чемпіонату світу, після чого він вдарив тебе головою?
- У тій грі я часто притримував його за майку і він сказав, що якщо вона мені потрібна, то я можу забрати її після матчу, на що я відповів, що краще волів би його сестру.

- Ібрагімович каже, що Зідан зробив тебе знаменитим на весь світ. І що без Зідана ти б так і залишився звичайним захисником, про якого знають тільки в Італії.
- Я б не став слухати те, що говорить Ібрагімович. Мене тоді більше розлютило те, що Зідана підтримували всі французи, а моя нація, італійці, засуджували мене за цей вчинок. Вони повинні були цілувати землю, по якій я ходив. Я забив найважливіший гол у фіналі чемпіонату світу і вимкнув з гри їх лідера. Але замість подяки отримав тільки потік критики,-сказав Матерацці в інтерв'ю ютуб-каналу "Небачений футбол".