10 вересня 2021 10:03

Кавані - про довге волосся: "В дитинстві мама стригла мене коротко, щоб у мене не було вошей. Мені це не подобалося"

Нападник "Манчестер Юнайтед" Едінсон Кавані розповів про те, чому у нього довге волосся. За словами уругвайця, він дотримується того ж стилю вже близько 20 років.


"Як не дивно, це питання, яке я часто чую серед моїх друзів і сім'ї, коли вони запитують: "Ти можеш уявити себе з коротким волоссям, Еді?", "Еді, ти коли-небудь думав про те, щоб підстригтися коротше?". Так що ця тема досить часто виникає при спілкуванні з друзями та родиною. І я не знаю, я не впевнений.


У мене було коротке волосся до 15 років, коли я вирішив поїхати в Монтевідео, столиці Уругваю, грати у футбол. Саме тоді я почав відрощувати волосся, аж до сьогоднішнього дня. Подумати тільки, ось уже майже 20 років у мене довге волосся.


Як я вже сказав Раніше, я не знаю, зріжу їх або вкорочу чи. Я не бачу причин для цього, тому що мені дуже подобається, коли у мене довге волосся, і я не можу уявити себе з коротким волоссям. Я думаю, це багато в чому пов'язано з тим, що, коли я був дитиною, і моя мама завжди стригла мені волосся і навіть стригла мене під машинку, щоб у мене не було вошей. Думаю, що моя мама не хотіла б їх діставати з волосся, тому вона просто голила мені голову!


Так що, я думаю, це, можливо, мені зовсім не подобалося і частково стало причиною, по якій я не хочу стригтися і, ймовірно, ніколи не зроблю цього, поки не постарію!"- цитує Кавані прес-служба "Манчестер Юнайтед".