8 вересня 2021 08:54

Новини з табору збірної України: прогулянка містом та передматчеве тренування у Пльзені

Вівторок у чеському Пльзені синьо-жовті розпочали з прогулянки історичним центром затишного містечка. Олександр Петраков та його команда пройшлися до кафедрального собору святого Варфоломія, зведеного в середньовіччі, після чого без поспіху повернулися до готелю. Позитивному настрою сприяв по-весняному теплий день - температура в цьому регіоні Чехії нині сягає 25-ти градусів.


Після прогулянки у збірної було теоретичне заняття, на якому тренерський штаб присвятив увагу аналізу гри найближчого опонента - збірної Чехії.


Передігрове тренування відбулося ввечері на полі «Дусан Арени», що вміщує 11 тисяч глядачів і є клубним стадіоном місцевого клубу «Вікторія». Місцева влада дозволила заповнити стадіон на 50 відсотків: очікується, що із п'яти з половиною тисяч фанів одну тисячу складатимуть українці, тож наша збірна не буде без підтримки.


Тренування, в якому традиційно відпрацьовувалася тактична схема на майбутній матч, було насичене ігровими вправами. Завершила заняття коротка двостороння гра. Гравці працювали з гарним настроєм та задоволенням, виконуючи тренерські завдання та пам’ятаючи настанову Олександра Петракова про важливість перемоги в кожному матчі національної команди, незалежно від статусу.


Матч зі збірною Чехії розпочнеться о 21.45 за Києвом.