7 вересня 2021 17:50

Ярослав ШІЛГАВИ: "Поважаємо збірну України. Це сильний суперник"

Прес-конференція головного тренера збірної Ярослава Шіглави перед матчем з Україною.


- Поки я не готовий сказати, хто буде грати. Матч з Україною товариський, але ми серйозно до нього ставимося. Наш склад буде відомий завтра. Сподіваюся, що ми використовуємо якомога більше гравців.


- Ви не чекаєте закінчення цього циклу матчів, щоб гравці відпочили?


- Матч з Україною був запланований, тому ми повинні завершити цей цикл. У нас були відсутні багато наших футболістів, тому ми залучили гравців, які раніше мали менше шансів проявити себе.


- Калас зможе зіграти? Ви не думали, щоб провести повну ротацію складу?


- Калас тренується з командою. Пізніше ми зможемо зрозуміти, чи готовий він зіграти з Україною чи ні. Поважаємо суперника. В українців сильна команда. Постараємося показати гідну гру, але поки я не можу сказати, Які футболісти вийдуть на поле.

- Що думаєте про Крала? Здається, що зараз він не в кращій формі. Його перехід в "Вест Хем" допоможе йому заграти краще?

- Я радий, що він перейшов в "Вест Хем". У цього гравця хороший характер. Сподіваюся, що він отримає новий досвід, який привнесе з собою в збірну.


- Наскільки збірна Чехії змінилася за ці три роки, які ви працюєте тренером?


- Про це можна багато говорити. Я пам'ятаю мою першу гру проти України, яку ми програли з рахунком 0: 1. У мене з'явилося більше сивого волосся і більше досвіду.


Фото - офiцiйний сайт ТК Футбол 1/2/3