4 серпня 2021 16:52
8

Врач "Динамо" рассказал о травмах Дениса Попова и Владислава Супряги

Головний лікар «Динамо» Андрій Шморгун розповів про ситуацію з травмованими футболістами першої команди – Денисом Поповим і Владиславом Супрягою.


- Денис Попов у грі з «Вересом» отримав травму прооперованого колінного суглоба. Ми провели консультацію з цього приводу та зробили йому МРТ. У п'ятницю в Барселоні Денису буде проведена артроскопія колінного суглоба, після якої стане відомий точний діагноз.

Що стосується Владислава Супряги, то він проходить реабілітацію після травми привідного м'яза. Планується, що наступного тижня Влад зможе працювати в загальній групі.
Здоров'я обом, та скорішого повернення!
у нас что не отличный защитник то хрустальный. И Бурда и Попов. Только здоровья, ждем скорейшего возвращения
Я не на місці ИМСа, але поки є нормальні відносини зі словацьким ДАК 1904, прикупив би Бескоровайного. Його ціна в межах 0,5 млн., українець, ЛЦЗ. Бурда і Попов - це жесть, на довгу дистанцію їх можна й не враховувати, на жаль. А на одних Забарному і Сироті далеко не заїдеш! Шабанов до зими, і Луческу він не потрібен. Тому... Треба купувати!
Сховати
Megogo VS Olltv, ой, не думаю, что Бескоровайный лучше Сироты и Забарного!!!! Ребята толковые.
Сховати
pochty-svoy, а я і не писав що кращий. А щоб на підміну їм, бо якщо хроніка Микити і Дена буде продовжуватись, то на сезон Іллі і Саші не хватить це 200%. А на підміну хто - Кензьора, Миколенко як ПЦЗ і ЛЦЗ?! Жертвуємо позиціями крайніх захисників
блин( неужели второй бурда(
..Травма прооперированного колена"- были кресты. Плохо. здоровья!
Денис, здоровья !!! ... реально жаль и парня, и клуб!