5 липня 2021 11:01

Бессмертный и Вирт прокомментировали контрольный матч "Львов" - "Верес"

У суботу, 2 липня, ПФК “Львів” та НК “Верес” зіграли матч з результатом 2:1. Гра товариська: так команди готуються до нового сезону УПЛ, відновлюються після відпустки і тестують потенційних гравців.


“Містяни” перемогли: голи на рахунку Ренана та футболіста на перегляді.


Головний тренер “Львова” Анатолій Безсмертний грою задоволений:


“Провели цікавий поєдинок. Незважаючи на те, що він був товариським, ми отримали інформацію, яку обов’язково використаємо в плані роботи. Десь було добре, десь – не дуже. Але для цього й існують збори”.


Також тренер відзначив, що з кожним матчем “містяни” демонструють кращу гру.


За словами Безсмертного, гравці, яких переглядали, справили позитивне враження на тренерський штаб і на керівників клубу. Однак чи готові когось прийняти в команду, поки не повідомляється.


Юрій Вірт, головний тренер “Вереса”, також назвав матч хорошим.


“Мене цікавило як ми будемо виглядати на фоні команди з Прем’єр-Ліги після великих навантажень, і ми виглядали сьогодні добре. По руху, по динаміці ми ні в чому не поступилися. Маємо попрацювати в технічному плані. У нас є помилки і в нас є час – повинні їх виправляти і готуватися до стартового матчу”, – підсумував Вірт.


Також тренер рівненського клубу вважає, що у товариських поєдинках важливий не результат, а якість гри: футболісти мають продемонструвати своє відповідальне ставлення.