13 червня 2021 08:28

"Динамо" U-11 стало победителем Кубка Киева

У суботу, 12-го червня, відбулися фінали Кубка Києва у двох вікових категоріях - U11 (футболісти 2010-го року народження) і U10 (гравці 2011-го року народження).


В обох фіналах за перемогу боролися і динамівські команди.


Група хлопців 2010-го року народження під керівництвом тренерів Сергія Бондаря і Олександра Стужука у вирішальному поєдинку зустрілася з київським «Локомотивом». Наша команда пропустила першою, але, програючи по ходу матчу 0:1, хлопці показали характер: спочатку зрівняли рахунок, а потім і завоювали перемогу, незважаючи на юний вік, демонструючи дуже змістовну гру. Поєдинок завершився з рахунком 3:1 на користь нашої команди, а забитими м'ячами відзначилися Дебин Хабіб (двічі) та Іван Дегтяр. Тож «Динамо» U11 здобуло заслужену перемогу і стало володарем кубка міста Києва.


Відзначимо, що помітний внесок у перемогу зробили батьки наших хлопців, які протягом усього поєдинку активно підтримували команду гучними підбадьорливими криками і оплесками. Їх тренерський штаб нашої команди ласкаво назвав папультрас і мамультрас за аналогією з динамівськими ультрас.


Нагадаємо, що завтра, 13-го червня, у фіналі Кубка Києва зіграє ще одна динамівська команда - U9 (футболісти 2012-го року народження) під керівництвом тренерів Юрія Ястребінського та Сергія Журавльова.