5 червня 2021 19:14

ДЮФЛУ U-14. Плей-офф. ДЮСШ-11 "Черноморец" - "Динамо" 1:0

Після завершення регулярної першості в Еліт-лізі ДЮФЛ, яка складалася з двох етапів по 10 матчів у кожному, команди, які посіли у своїх групах місця з першого по четверте, зіграли стикові поєдинки за право вийти до півфіналу змагань.


Перші з них відбулися у суботу, 5-го червня. Молодша академічна група «Динамо» U14 під керівництвом тренерів Сергія Беженара та Євгена Лозинського у своїй групі «А2» стала другою та завітала у гості до Одеси, де зустрілася із місцевою ДЮСШ-11 «Чорноморець», яка у групі «А1» посіла третє місце. Матч пройшов на полі стадіону «Хаджибей» у смт. Усатове під Одесою та завершився перемогою .


Гості заволоділи ініціативою з перших хвилин та провели кілька випадів до воріт суперника. На ударних позиціях опинялися Редушко та Білий, але їх щільно опікали суперники, тож нашим футболістам вдалося завдати лише несильних ударів, з якими впорався воротар. Але наша команда не збавила обертів і продовжила атакувати. Суперник же діяв від оборони та занадто близько до динамівських воріт не підходив. Близьким до взяття воріт був Редушко, який виконав штрафний метрів з 25-ти, але воротар одеситів зміг зреагувати та перевести м’яч на кутовий.


З навісами Дехтяря з флангу до штрафного майданчика теж справлялися захисники ДЮСШ-11. Часто вони не встигали за нашими гравцями, тому були вимушені порушувати правила, втім, стандартні положення динамівцям теж успіху не принесли. Ледь не забив Драган, але м’яч після його удару пролетів трохи вище поперечини, а ще в одному моменті з перспективним ударом Олександра впорався воротар.


Другий тайм розпочався з атак господарів, але Татьянову завадив реалізувати вихід один на один наш захисник, а навіси з флангу нейтралізували динамівські захисники. Потроху кияни перемістили гру до протилежних воріт та завершали свої атаки ударами. Одного разу м’яч просто дивом не опинився у сітці одеситів, коли на подачу від кутової позначки підключився Варивода, але не зміг проштовхнути м’яч у сітку.


З середини тайму пішла гра на зустрічних курсах: атаки ДЮСШ-11 та «Динамо» змінювали одна одну, команди крали майже без центру поля. В одному з моментів господарі провели стрімку атаку, яка стала результативною: ударом із меж штрафного майданчика відзначився Мирненко. Динамівці з подвійними силами пішли уперед та до самого фінального свистка не відходили від воріт суперника. Гравці ДЮСШ-11 створили лише один небезпечний момент, заробивши стандартне положення майже на лінії штрафного майданчика – з ударом Татьянова впорався воротар Мойсеєв. Останні хвилини гри виявилися напруженими, але господарі змогли вистояти. У підсумку – мінімальна поразка динамівців 0:1.


Відзначимо, що матч-відповідь «Динамо» U14 проведе за тиждень, 12-го червня, коли прийматиме одеситів вдома. За підсумками двох поєдинків буде визначено переможця, який потрапить до фінальної стадії. Вона складатиметься із півфіналу, фіналу та матча за третє місце.


ДЮФЛУ. U14. Еліт-ліга. Перший стиковий матч


ДЮСШ-11 «Чорноморець» - «Динамо» - 1:0 (0:0)


5.06.2021. Пгт. Усатове, стадіон «Хаджибей»


«Динамо»: 23. Мойсеєв, 2. Рибак, 5. Варивода, 3. Білий, 18. Озимай (19. Белев’ят, 47), 6. Човгаленко, 10. Драган (к) (14. Михайленко, 67), 4. Дехтяр, 7. Ільченко, 11. Редушко (16. Букатий, 52), 13. Богданов (20. Бурлаков, 56).


ДЮСШ-11 «Чорноморець» (стартовий склад): 1. Вихрещук, 9. Богданов, 20. Климович, 13. Татьянов, 14. Лисенко, 15. Шевчук, 18. Кеббе, 33. Пашаєв. 65. Газібар, 59. Мирненко, 84. Ридкевич.


Гол: Мирненко (66)


Попередження: Мирненко (30) - Богданов (27), Драган (61), Варивода.