29 травня 2021 18:16

ДЮФЛУ U-14. Элит-лига. КЗ ДЮСШ "Карпаты" - "Динамо" 2:5

В останньому турі другого етапу Еліт-ліги ДЮФЛУ команда Сергія Беженара і Євгена Лозинського зустрілася на виїзді з командою ДЮСШ «Карпати».


Ця гра вже не мала турнірного значення - «Динамо» при будь-якому результаті залишилося б на другому місці, господарі поля не мали шансів потрапити до плей-офф. Проте, матч видався напруженим і видовищним.


Старт поєдинку був невдалим для динамівців. Вже на дев'ятій хвилині вони виявилися в ролі наздоганяючих в результаті стандартного положення, який львів'яни заробили на лівому фланзі поблизу штрафного майданчика киян. Після навісу Курилишинв на лінію воротарського боротьбу в повітрі виграв капітан «Карпат» Віталій Горін, який головою відправив м'яч у ворота.


«Біло-сині» кинулися вперед великими силами, намагаючись якомога швидше відігратися. І вже на 23-й хвилині рахунок став рівним. Левова заслуга у взятті воріт належить Олександру Ільченку, який, отримавши пас від Олександра Драгана, протягнув його до штрафного майданчика львів'ян, обігравши на шляху відразу декількох суперників. Увійшовши до штрафного, Ільченко зручно відкотив м'яч під удар Богдану Редушко, і той майстерно закрутив «кулястого» у дальній нижній кут.


А ближче до перерви, в кінцівці першої 35-хвилинки кияни вийшли вперед. Після навісу з кутового з лівого флангу і рикошету від голови захисника «Карпат» м'яч опинився на дальній стійці, де всіх випередив Олександр Ільченко і переправив м'яч у порожні ворота.


На самому початку другого тайму господарі поля мали хороший шанс аби зрівняти рахунок, проте надійно на лінії воріт зіграв Данило Моїсеєв, зреагувавши на удар головою з близької дистанції після навісу зі штрафного.


А за хвилину сейв зробив вже голкіпер «Карпат». Щоправда, добити м'яч у ворота відразу ж був готовий Ільченко, але його в безпосередній близькості від воріт збив суперник. Безсумнівне пенальті, яке взявся виконувати сам постраждалий. І зробив це Ільченко бездоганно, відправивши м'яч у нижній, правий від голкіпера кут. Воротар витягнувся в струнку, однак до м'яча не дотягнувся - настільки точним був удар.


За п'ять хвилин пенальті заробили вже господарі поля. Арбітр вказав на позначку після контакту Олександра Білого з Іваном Курилишиним, який наважився на сольний прохід у штрафному майданчику «Динамо». 11-метровий виконав капітан львів'ян Горін, оформивши таким чином дубль.


Гра була виснажливою, проте не дивлячись на втому команди підтримували високий темп до останніх хвилин і діяли на зустрічних курсах. Проте, свіжі сили були потрібні, і тренерський штаб «Динамо» задіяв усіх чотирьох запасних польових гравців, які прибули до Львова.


І заміни спрацювали. На 66-й хвилині прорив Дехтяра і простріл в центр продовжив Максим Бурлаков, який вийшов на заміну, а завершив атаку ще один джокер Костянтин Губенко, який розстріляв ворота. А на 69-й хвилині м'ячем відзначився і Бурлаков, якому вдався класний удар здалеку після пасу від капітана команди Олександра Драгана.


5:2 - «Динамо» завершило другий етап Еліт-ліги на мажорній ноті й готується до матчів плей-офф.


ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U14. Група 2А. 10 тур


КЗ ДЮСШ «Карпати» - «Динамо» - 2:5 (1:2)


«Динамо»: Моїсеєв, Рибак, Михайленко (Варивода, 50), Білий, Дехтяр, Озімай, Човгаленко, Редушко (Губенко, 53), Драган, Ільченко (Дорошенко, 58), Богданов (Бурлаков, 60).


Голи: Горін (9, 43, з пенальті) - Редушко (23), Ільченко (29, 39, з пенальті), Губенко (66), Бурлаков (69)