25 травня 2021 08:09

Евгений МАКАРЕНКО: "Игра с Бахрейном оставила осадок в первую очередь из-за результата"

Півзахисник національної збірної України Євген Макаренко прокоментував нічийний результат товариського матчу з Бахрейном.


Синьо-жовті в рамках підготовки до Євро-2020 провели спаринг із Бахрейном (1:1). Після поєдинку на ОСК «Металіст» своїми думками поділився Євген Макаренко:


«Відчуття в мене суперечливі. У першу чергу велике спасибі Харкову за те, що прийшли підтримати команду. Дарує великі емоції те, що люди приходять. Дай Боже, найближчим часом це все повернеться. Дякую уболівальникам за підтримку!


Можу вибачитися за результат перед усією країною, оскільки ми мали порадувати Україну в цей непростий час. Гра залишила осад у першу чергу через результат.


Не вдалося реалізувати ті моменти, які ми створили. Їх, знову ж таки, було небагато. Припустилися помилки в обороні при контратаці суперника. Але головне, що команда боролася до останньої хвилини, зрівняла рахунок. Хотілося б, щоб це трапилося раніше, тоді, думаю, ми б забили другий м’яч. Але це футбол.


Андрій Шевченко говорив, що потрібно здобути позитивний результат. Це було важливо для всієї країни. Дуже важливі були позитивні емоції й задля впевненості всередині колективу. Завдання було подвійним.


Підтримка вболівальників - колосальний плюс. Дуже дякую їм за те, що прийшли. Дай Бог, ми їх побачимо на найближчих матчах».